De mooiste badplaatsen Nederland

Hieronder vindt u de meest populaire badplaatsen van Nederland.

1. Scheveningen

Alle seizoenen van het jaar is Scheveningen een heerlijke plek om te bezoeken. Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Jaarlijks heeft de badplaats tussen de 13 en 14,5 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. En dat is niet zo verrassend, er is namelijk het gehele jaar door van alles te beleven. Evenementen, de Pier, strandpaviljoenen en diverse bezienswaardigheden en attracties. In de omgeving van het strand zijn meer dan 50 hotels te vinden.

Bekijk alle hotels in Scheveningen aan zee.

2. Noordwijk aan Zee

Het strand in Noordwijk aan Zee heeft een lengte van maar liefst 13 kilometer. Het gehele jaar door kunt u hier heerlijk wandelen. In de zomer is het een heerlijke badplaats waar u kunt genieten van de zon, de zee en het strand. Het is een breed familiestrand met goede voorzieningen en veel verschillende strandpaviljoenen. In tegenstelling tot Scheveningen is de badplaats minder druk bezocht, jaarlijks komen er circa 1 miljoen mensen naar Noordwijk. Hier genieten binnenlandse en buitenlandse toeristen van het ongerepte kustgebied, de duinen en de Noordzee.

Bekijk alle hotels in Noordwijk aan Zee.

3. Egmond aan Zee

Het strand, de duinen, het gezellige dorpscentrum, evenementen, de bollenvelden en de vele bezienswaardigheden. Het zijn zomaar een aantal redenen waarom de badplaats Egmond aan Zee een bezoekje waard is. Het is een heerlijk breed strand met een gezellige boulevard voor de gehele familie. Er zijn diverse strandpaviljoenen waar u heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje. Sommige strandpaviljoenen zijn voorzien van een verwarmd terras waardoor u ook in het voor- en najaar heerlijk buiten kunt zitten.

Bekijk alle hotels in Egmond aan Zee.

4. Zandvoort

Op korte afstand van Amsterdam en Haarlem is de badplaats Zandvoort gelegen. Gezien de ligging en de vele voorzieningen en attracties kan het in de zomermaanden erg druk zijn. In Zandvoort zijn meer dan 80 cafés en restaurants, daarnaast zijn er discotheken die tot 3.00 uur open zijn. Er is genoeg te beleven, u zal zich dan ook niet snel vervelen in Zandvoort. Op het strand zijn meer dan 40 strandpaviljoens waarvan er ook paviljoenen zijn die het gehele jaar geopend zijn.

Bekijk alle hotels in Zandvoort aan Zee.

5. Bergen aan Zee

Een heerlijke badplaats waar volop ruimte is voor strandpret, zonplezier en eindeloze strandwandelingen het gehele jaar door. Naast wandelen is het ook heerlijk om fietstochten te maken door het prachtige natuurgebied, de duinen en de verborgen vennetjes. Er zijn verschillende strandpaviljoenen waar u het gehele jaar door gezellig kunt eten en drinken. Op het strand kunt u zonnebedden en windschermen huren, bij de verhuur bedrijven vindt u tevens douches en toiletten waar u gebruik van kunt maken.

Bekijk alle hotels in Bergen aan Zee.

6. Domburg

De prachtige historische stad Domburg heeft naast het gezellige centrum ook een prachtige kust met een heerlijk breed strand. Het is heerlijk om hier lange strandwandelingen te maken, het strand loopt namelijk helemaal door tot aan Westkapelle. Het strand heeft de Blauwe Vlag onderscheiding, dat betekent dat het een schoon strand is met een goede waterkwaliteit. Het strand is goed bereikbaar en beschikt over grote parkeerplaatsen en diverse strandpaviljoenen. In de directe omgeving zijn diverse hotels te vinden waar u comfortabel kunt overnachten voor een heerlijk weekendje weg aan zee in Domburg.

Bekijk alle hotels in Domburg aan Zee.

7. Den Helder

Helemaal bovenin in Noord-Holland ligt de plaats Den Helder. Vanuit hier kunt u met de veerboot naar waddeneiland Texel. Daarnaast is de haven van Den Helder de belangrijkste haven van de Nederlandse Marine. Veel mensen weten echter niet dat er een heerlijk lang zandstrand ligt van maar liefst zeven kilometer. Hierdoor kunt u nog echt rustig genieten van het strand, de zee en de natuur. Er zijn voldoende parkeergelegenheden waar u gratis kunt parkeren. In de omgeving zijn ook enkele hotels, vakantiehuizen en b&b’s te vinden.

Bekijk alle hotels aan zee in Den Helder.

8. Vlissingen

De populairste badplaats van Zeeland is absoluut Vlissingen. Het is het enigste stadsstrand van Nederland. Hoge gebouwen en hotels direct naast het strand zorgen ervoor dat het net lijkt of u in het buitenland bent. Het gehele jaar door zijn er op en om het strand allerlei activiteiten en evenementen. Het strand is circa 4 kilometer lang en 70 meter breed. Er zijn wc’s, douches en horecagelegenheden in overvloed. In de zomermaanden kan het dan ook gezellig druk zijn, maar in de andere maanden kunt u nog heerlijk genieten van de rust en de natuur van het strand van Vlissingen.

Bekijk alle hotels aan zee in Vlissingen.

9. Cadzand-Bad

De meest zuidelijke badplaats van Nederland is Cadzand-Bad. In deze badplaats heeft u in de zomer gegarandeerd de meeste zonuren. Het strand is maar liefst 10 kilometer lang en loopt helemaal door tot aan de Belgische grens. Het strand is goed bereikbaar met zowel de auto als de fiets. Daarnaast zijn er goede voorzieningen zoals openbare douches en toiletten. Op het strand zijn diverse strandpaviljoenen te vinden waar u heerlijk kunt eten en drinken.

Bekijk alle hotels aan zee in Cadzand-Bad.

10. Renesse

Deze populaire badplaats in Zeeland heeft een prachtig lang strand van 17 kilometer. Hierdoor kunt u heerlijke strandwandelingen maken. Het is een mooi, schoon en breed strand met een fantastisch duingebied. Omdat het strand zo ontzettend lang is heeft u het gehele jaar door meer als voldoende ruimte en kunt u nog echt genieten van de natuur zonder massa toerisme. Renesse heeft een gezellig centrum en er zijn voldoende accomodaties om te overnachten. Zo zijn er meer dan 30.000 slaapplaatsen voor toeristen, in tegenstelling tot het aantal inwoners van 1.500 is dit een enorm aantal.

Bekijk alle hotels aan zee in Renesse.

11. Schoorl aan zee

Natuurliefhebbers van rust en voldoende ruimte komen graag naar de badplaats Schoorl. Verwacht hier dan ook zeker geen drukke boulevards en moderne en hippe strandpaviljoenen. Je vindt hier nog echt de dorpse gezelligheid met leuke winkels en horeca gelegenheden. Het strand is enkel te voet of met de fiets bereikbaar. Dat is echt uniek, hierdoor is het nog steeds rustig op een extreem mooie zomerdag in het hoogseizoen.

Bekijk alle hotels aan zee in Schoorl.

12. Zoutelande

Zoutelande is een populaire badplaats voor families en gezinnen. Door het gelijknamige nummer van BLØF heeft de badplaats een extra boost gekregen. Het is een fijn zandstrand met boulevard en prachtige brede duinen. Zoutelande staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Daarnaast is dit het enigste zuiderstrand van Nederland. Niet voor niets wordt de badplaats dan ook wel de Zeeuwse Riviera genoemd. Het strand heeft goede voorzieningen zoals toiletten, douches en horeca gelegenheden. Daarnaast zijn er voldoende hotels, B&B’s en vakantiehuizen.

Bekijk alle hotels aan zee in Zoutelande.

13. Bloemendaal aan zee

Vlakbij de stad Haarlem vindt u de populaire badplaats Bloemendaal aan zee. Het strand is ruim 4 kilometer lang en beschikt over goede strandpaviljoenen. Verspreid over het strand staan er maar liefst 7 strandpaviljoenen, hierdoor kunt u ongeacht de drukte altijd wel een plekje vinden waar u een heerlijke cocktail kunt drinken of iets kunt eten. Naast hotels kunt u ook overnachten op een camping, in B&B’s of in een compleet vakantiehuis.

Bekijk alle hotels aan zee in Bloemendaal.

14. Callantsoog

Boven in Noord-Holland is de populaire badplaats Callantsoog gelegen. Het is een schoon, veilig en breed zandstrand. Op het strand zijn zes strandpaviljoens aanwezig, hier kunt u heerlijk borrelen of genieten van een lunch of diner. Bij deze strandpaviljoenen kan het op een zomerse dag erg druk zijn, maar als je iets verder loopt heeft u meer als voldoende ruimte om te genieten van een heerlijk dagje aan het strand. Naast het strand is er ook een gezellig dorpscentrum. In het centrum worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd.

Bekijk alle hotels aan zee in Callantsoog.

15. Burg Haamstede

De kustplaats Burg Haamstede is ook in de drukke zomermaanden een relatief rustige badplaats. Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en geniet van de prachtige natuur. Het strand is opgedeeld in verschillende gebieden: familiestranden, natuurstranden, watersport-stranden en zones voor naturisme en extreme sporten. Op het strand van Westerschouwen zijn diverse strandpaviljoenen te vinden waar u zowel in de winter als in de zomer terecht kunt. Naast de horecagelegenheden zijn ook andere voorzieningen goed geregeld, zo zijn er meerdere grote parkeerplaatsen aanwezig zodat u de auto veilig kunt parkeren.

Bekijk alle hotels aan zee in Burg Haamstede.

16. Katwijk aan Zee

Katwijk aan zee is een populaire badplaats in de provincie Zuid-Holland. Het strand van Katwijk is vier kilometer lang en beschikt over goede voorzieningen. Naast de strandpaviljoenen is er ook een gezellige boulevard met leuke winkels en restaurants. Direct achter de boulevard bevindt zich winkelcentrum Zeezijde. Een gezellig centrum met in de zomer maanden op elke dinsdag een toeristenmarkt. Bij het winkelcentrum recent een nieuwe parkeergarage gebouwd: Parkeergarage Boulevard Zeezijde. Vanuit deze garage is het strand op loopafstand bereikbaar, het kost u maximaal €10 voor een hele dag parkeren.

Bekijk alle hotels in Katwijk aan Zee.

17. Kijkduin

Het is naast Scheveningen de 2e badplaats in de gemeente Scheveningen. In tegenstelling tot Scheveningen is Kijkduin een heel stuk kleiner. Die kleinschaligheid geeft de badplaats dan ook een gemoedelijke sfeer. Er is een gezellige promenade met veel restaurantjes waar u terecht kunt voor een kop koffie, een biertje of een lekker glas wijn. Uiteraard bent u er ook van harte welke voor een uitgebreid diner met zeezicht. In Kijkduin zijn diverse hotels, B&B’s en vakantiehuizen te vinden. Het is dan ook een ideale bestemming voor een heerlijk weekendje weg of een complete vakantie aan zee.

Bekijk alle hotels aan zee in Kijkduin.

18. Wijk aan Zee

Het strand van Wijk aan Zee is direct gelegen aan het Noord-Hollands Duinreservaat. Het gebied van 5.300 hectare omvat duinen, strand, binnenduinrand bossen met veel hoogteverschillen en enkele kleinere natuurgebieden. Het strand is gemakkelijk met de auto te bereiken, u kunt parkeren op parkeerterrein de Dorpsweide. Hier kunt u de gehele dag parkeren voor 3 euro. Het strand van Wijk aan Zee staat bekend om zwemwater van uitstekende kwaliteit en om een strand dat goed is schoongehouden. Er zijn verschillende strandtent en strandpaviljoenen in Wijk aan Zee zoals Timboektoe en Aloha Beach. Hier kunt genieten van een drankje of een complete lunch of diner.

Bekijk alle hotels aan zee in Wijk aan Zee.

19. IJmuiden aan Zee

In de provincie Noord-Holland ligt de populaire badplaats IJmuiden aan Zee. Deze kustplaats heeft een fantastisch strand met 5 strandtenten of strandpaviljoenen die het gehele jaar door geopend zijn. Hierdoor kunt u het gehele jaar door genieten van de natuur en prachtige wandelingen maken op het strand of in de duinen. Strandtent ZanDiego of paviljoen Noordzee zijn twee bekende strandtenten waar u heerlijk kunt eten en drinken. De stranden zijn schoon en breed en geschikt voor het gehele gezin. In de badplaats zijn diverse hotels te vinden, het Apollo Hotel is een van de bekendste en ligt direct op loopafstand van het strand en de zee.

Bekijk alle hotels aan zee in IJmuiden aan Zee.

20. Ouddorp

In het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland ligt de badplaats Ouddorp. Het strand van Ouddorp is maar liefst 17 kilometer lang. Ouddorp grenst zowel aan de Noordzee als aan het Grevelingenmeer. Jongere gezinnen kiezen vaak voor een dagje aan het water aan het Grevelingenmeer. Of u nu een natuurliefhebber bent of een zonaanbidder, iedereen zal zich vermaken in Ouddorp aan zee. Het strand van Ouddorp is eenvoudig bereikbaar en er zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Als u meerdere dagen wilt genieten van al het moois dat Ouddorp heeft te bieden, dan zijn er ook voldoende accomodaties om te overnachten. Zo vindt u er Fletcher Hotel Duinzicht, een comfortabel hotel waar u een fijne vakantie aan zee kunt beleven.

Bekijk alle hotels aan zee in Ouddorp.

21. Camperduin

Het strand bij Camperduin is nog een stuk minder bekend dan veel andere badplaatsen in Nederland. Het strand biedt sinds de uitbreiding in 2005 meer dan voldoende ruimte voor iedere strandliefhebber. Ervaar de rust en laat alle dagelijkse dingen even los. Het strand is te voet, per fiets of met de auto bereikbaar. Op de parkeerplaats betaald u in het hoogseizoen maximaal 6 euro en in het laagseizoen 3 euro voor een hele dag parkeren. Bij strandpaviljoen Struin kunt u heerlijk eten en drinken. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden om te overnachten in Camperduin. Via onderstaande link kunt u alle hotels vinden in de directe omgeving van Camperduin.

Bekijk alle hotels aan zee in Camperduin.

22. Rockanje

Het strand van Rockanje loopt van de Haringvlietdam in het zuiden tot natuurgebied de Groene Punt in het Noordwesten. Het strand van Rockanje ligt op het zuiden en heeft uitzicht op Goeree-Overflakkee. Het is een breed strand met een totale lengte van 8,5 kilometer. Bij de 1e en 2e slag is een groot parkeerterrein. Hier kunt u betaald parkeren met een maximaal dagtarief van 7 euro. Het strand van Rockanje is verdeeld in vier verschillende stranden: het badstrand, het stille strand, het nudistenstrand en de Groene punt. Hier kunt u volop genieten van de zon, zee en het zand. In de omgeving zijn verschillende campings, hotels en vakantiehuizen te vinden waar u comfortabel kunt overnachten.

Bekijk alle hotels aan zee in Rockanje.

23. Castricum aan zee

Het is het gehele jaar door heerlijk vertoeven op het strand van Castricum aan zee. Het strand is goed bereikbaar via de fiets, te voet, per openbaar vervoer of met uw eigen auto. Op de parkeerplaats van Zeeweg 50 zijn circa 1.700 parkeerplaatsen. Het strand heeft diverse strandpaviljoenen, sommige daarvan zijn het gehele jaar geopend. Populaire strandtenten zijn Zoomers, Deining, Club Zand en Strandpaviljoen Zeezicht. In de omgeving van Castricum zijn diverse hotels zoals het Van der Valk hotel waar u comfortabel kunt overnachten. Ideaal voor een heerlijk weekendje weg aan zee!

Bekijk alle hotels aan zee in Castricum.

24. Hoek van Holland

Op de hoek van Noord-Holland vindt u de populaire badplaats Hoek van Holland. Deze badplaats heeft een mooi strand met een lengte van 3.5km. Achter het strand zijn prachtige duinen en goede fiets- en wandelpaden. Op het grote strand zijn goede voorzieningen. Dat begint met een goede bereikbaarheid, er is een ruime parkeerplaats en fietsenstalling. Daarnaast zijn er douches, toiletten, een strandwacht en speelgelegenheden voor de kinderen. Tevens zijn er diverse strandpaviljoenen waar u heerlijk iets kunt eten of drinken. Deze badplaats is ideaal voor een weekendje weg aan zee of een complete vakantie aan zee. In de omgeving zijn diverse hotels te vinden, via onderstaande link kunt u ze allemaal bekijken.

Bekijk alle hotels aan zee in Hoek van Holland.

25. Dishoek aan Zee

Vlakbij Vlissingen en Middelburg vindt u de badplaats Dishoek aan Zee. Dit is een kleine en minder bekende vakantielocatie. Achter het strand bevindt zich een smalle maar prachtige strook met duinen en bossen. Hier zijn diverse paden aangelegd waardoor u mooi kunt fietsen en wandelen. Het is een relatief rustig strand waar u nog lekker rustig kunt genieten van het strand en de prachtige natuur. Het grote voordeel van een vakantie in Dishoek aan zee is dat u ook op korte afstand in Vlissingen of Middelburg bent. Twee prachtige steden die absoluut een bezoek waard zijn.

Bekijk alle hotels in Dishoek aan Zee.

26. Breskens aan Zee

Breskens aan zee ligt in de provincie Zeeland en heeft een strand van vier kilometer lang met gezellige strandtenten. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Bij de strandtenten kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Maar ook voor een kop koffie of een goede borrel bent u de gehele dag door welkom. Naast het strand heeft Breskens ook een gezellig centrum met restaurant en terrasjes. Het is een ideale plaats voor een heerlijke vakantie in eigen land. Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden, die kunt u bekijken via onderstaande link.

Bekijk alle hotels in Breskens aan Zee.

27. Julianadorp

Julianadorp aan zee is een leuke en gezellige badplaats in Noord-Holland. Het is een badplaats waar u nog gratis kunt parkeren. En dat zegt tevens iets over de drukte, het is een relatief rustig strand waar natuurliefhebbers nog echt hun trekken komen. Het strand van Julianadorp beschikt over een blauwe vlag. Dat is een internationale milieu onderscheiding voor een schoon en veilig strand. Op het strand zijn twee strandtenten aanwezig, namelijk strandpaviljoen Zee van Tijd en Paal 6. Ook zijn er mogelijkheden om comfortabel te overnachten, vlakbij het strand vindt u hotel Strandslag 131. En even verder vindt u een luxe Van der Valk hotel.

Bekijk alle hotels aan zee in Julianadorp.

28. Oostvoorne

Vroeger was het strand van Oostvoorne toegankelijk voor auto’s. Je kon de auto parkeren op het strand en de handdoek direct naast uw auto neerleggen en genieten van een heerlijke zomerse dag. Sinds 2004 zijn er geen auto’s meer toegestaan. Het een rustig strand geworden waar natuur- en hondenliefhebbers graag heen gaan. Op grote gedeeltes van het strand is het toegestaan dat honden loslopen. Vlakbij het strand bevindt zich ook het Oostvoornse Meer, hier kunt u heerlijk genieten van een zomerse dag met het gehele gezin. Voor iedereen die niet van de overvolle stranden houdt is Oostvoorne aan zee is ideale uitvalsbasis voor een heerlijk dagje strand of weekendje weg aan zee.

Bekijk alle hotels in Oostvoorne aan zee.

29. Heemskerk

Op zoek naar zon, zee en strand voor de hele familie? Het strand van Heemskerk is een echt familiestrand. Het is een rustig strand, dit komt mede door de toegang naar het strand. Het is enkel mogelijk om via de duinen te voet of met de fiets het strand betreden. In de zomermaanden is Strandpaviljoen de Vrijheit geopend. Hier kunt u lekker eten of borrelen op het terras met het uitzicht op de zee. Bij de strandtent worden tevens ligbedden, stoelen en windschermen verhuurd. Daarnaast is er een reddingsbrigade aanwezig zodat u met een gerust gevoel kunt genieten van een dagje op het strand van Heemskerk aan zee.

Bekijk alle hotels aan zee in Heemskerk.

30. Monster aan zee

In de provincie Zuid-Holland ligt Monster aan zee. Het ligt op slechts 20 minuten afstand van Den Haag. Het strand van Monster is een heel stuk rustiger dan Scheveningen. Direct bij de ingang van Monster Molenslag vindt u strandpaviljoen Bondi Beach. Het is een hippe strandtent waar u heerlijk kunt relaxen en lounge aan het strand. In de omgeving zijn diverse hotels te vinden. Als u net dat beetje extra luxe en comfort zoekt kunt u kiezen voor het Van der Valk hotel in Den Haag. Vanaf het strand in Monster is dit slechts 20 minuten rijden met de auto.

Bekijk alle hotels in Monster aan zee.

31. Nieuwvliet-Bad

De Zeeuws-Vlaamse kustplaats Nieuwvliet-Bad is een prachtige badplaats met ruimte in overvloed. Achter het strand ligt een mooi duingebied met mooie fiets-en wandelpaden. Daarnaast is Natuurgebied het Zwin dichtbij, een prachtig natuurgebied met diverse uitkijkpunten over de natuur en de zee. Het strand van Nieuwvliet-Bad heeft diverse strandtenten zoals de de Boekanier en paviljoen De Strandganger. Op slechts 100 meter van het strand vindt u een luxe Fletcher hotel waar u comfortabel kunt overnachten. Ideaal voor weekendje weg aan zee of een vakantie in eigen land.

Bekijk alle hotels aan zee in Nieuwvliet-Bad.

32. Petten

Een mooie badplaats in het noordelijkste puntje van Noord-Holland is Petten aan zee. Petten is een klein dorp, hierdoor is het strand ook relatief rustig. Echte natuur- en strandliefhebbers zijn dan ook erg enthousiast over deze fijne badplaats. Bij Strandpaviljoen Zee en zo kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een kopje koffie op het terras met uitzicht op de zee. In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden om te overnachten, op een klein half uur rijden vindt u een comfortabel Van der Valk hotel.

Bekijk alle hotels in Petten aan zee.

33. Hollum

Hollum is een populaire badplaats op het waddeneiland Ameland. Het is een heerlijk strand met goede voorzieningen. Er is een groot parkeerterrein op slechts 200 meter vanaf het strand, het parkeren van uw auto is gratis. Daarnaast is er een gezellige strandtent: Beachclub The Sunset. Hier kunt u heerlijk eten, drinken of borrelen. In de omgeving zijn diverse hotels en andere accomodaties te vinden. Een populair en bekend hotel Fletcher Hotel Amelander Kaap. Een comfortabel 4-sterren hotel met een eigen wellness center.

Bekijk alle hotels in Hollum aan zee.

34. Scharendijke

De populaire badplaats Scharendijke ligt vlakbij de Brouwersdam op Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het is een goed bereikbaar strand met een groot parkeerterrein met maar liefst 900 plaatsen, het parkeren van uw auto is het gehele jaar door gratis. Het is een echt familiestrand voor jong en oud. U bent daarnaast vlakbij het gezellige dorp Renesse met een levendig centrum. In de omgeving zijn diverse hotels te vinden.

Bekijk alle hotels in Scharendijke aan zee.

35. Huisduinen aan zee

Vlakbij Den Helder in de provincie Noord-Holland ligt het plaatse Huisduinen. Hier vindt u de oudste en hoogste gietijzeren vuurtoren van geheel Europa: de Lange Jaap. Het is een rustig strand met slechts een strandpaviljoen. Hier kunt u eten, drinken en gebruik maken van de toiletten en douches. Het strand is goed te bereiken per fiets of te voet, maar ook met de auto bent u welkom. U kunt in Huisduinen onbeperkt gratis parkeren. In de omgeving zijn diverse hotels te vinden, zoals het Van der Valk hotel of Grand Hotel Beatrix.

Bekijk alle hotels in Huisduinen aan zee.

36. Sint Maartenszee aan zee

Het strand van Sint Maartenszee is niet heel bekend, hierdoor is het op het strand vaak rustig en heeft u geen last van lange files en massatoerisme. Het is dan ook een echt familiestrand waar uw kinderen nog onbezorgd kunnen spelen. Er zijn twee strandtenten aanwezig op het strand van Sint Maartenszee waar u heelijk kunt lunchen of dineren. Daarnaast zijn er in de duinen prachtige fiets-en wandelpaden en vindt u het Wildrijk en het Zwanenwater. Prachtige plekken in de natuur waar u zeker even moet stoppen als u bezoek brengt aan Sint Maartenszee.

Bekijk alle hotels in Sint Maartenszee.

37. Ter Heijde aan Zee

Ook het strand van Ter Heijde is een relatief rustige badplaats. Het is heerlijk om hier strandwandelingen te maken, te fietsen door te duinen of even lekker te relaxen in een van de strandpaviljoenen. Het is een ideale badplaats voor een heerlijk weekendje weg aan zee of een vakantie in eigen land. In de omgeving zijn diverse hotels waar u comfortabel kunt overnachten. Zo vindt u er op slechts 200 meter van het strand Fletcher Hotel Elzenduin.

Bekijk alle hotels in Ter Heijde aan Zee.

38. ‘s-Gravenzande aan Zee

Heerlijk uitwaaien op het strand van ‘s-Gravenzande. ‘s-Gravenzande is een plaats in de provincie Zuid-Holland, vlakbij Hoek van Holland. Op het strand zijn diverse strandpaviljoenen te vinden zoals Elements Beach, Zomertijd en De Pit. Na een heerlijke dag op het strand bent u in 10 minuten in het centrum van ‘s-Gravenzande, heerlijk om nog even te winkelen, een terrasje te pakken of te genieten van een goed diner. Er zijn verschillende hotels in de buurt waar u comfortabel kunt overnachten. Het luxe Van der Valk hotel ligt op 20 minuten afstand. Maar ook andere hotels zijn op korte afstand te bereiken.

Bekijk alle hotels in ‘s-Gravenzande aan Zee.